Omaleipuri vieraili Pariisissa

01.10.2018

Omaleipuri oli mukana Pariisin Le Village International de la Gastronomie -festivaalissa 21-23.9.2018. Eiffel-tornin kupeessa järjestettävä tapahtuma esitteli runsaalle ranskalaiselle yleisölle eri maiden ruokakulttuureja. Kolmen päivän ajan kulinaarinen festivaali keräsi paikalle kiinnostunutta yleisöä ja mediaa paitsi ruoalla, myös kansainvälisellä kulttuurilla.

Suomelle ja Omaleipurille tapahtuma oli erinomainen tilaisuus tuoda esille suomalaisia makuja, raaka-aineita ja osaamista ranskalaisille kuluttajille. 

Omaleipurin tavoitteena on saada tuotteitaan myyntiin Ranskaan, joten tapahtumassa kartoitettiin kohderyhmälle sopivia tuotteita. Tarjolla oli sekä Omaleipurin rieskaa että bageleita, joista tunnetut ranskalaiset keittiömestarit loihtivat maistuvia tarjottavia kuluttajille. Rieskaa tarjottiin annosten lisukkeena sekä täytettynä ja bageleihin keittiömestarit loihtivat herkullisia täytteitä. Palaute tuotteista oli erinomaista ja yhteydenottopyyntöjä tapahtumasta saatiin saman tien. 

Eifel_Village_Omaleipuri.jpg

Kuvassa mukana  Ranskan Suomen suurlähettiläs Teemu Tanner,Omaleipuri Ali Turpeinen, Proagrian Tuula Repo, Aleksandra Marschan Claude sekä Action Finlandin Jarna Coadic.

Aiemmin Omaleipuri sekä muut Suomen osallistujat vierailivat myös tunnetulla tukkutorilla, jossa paikalliset keittiömestarit valitsevat tuotteitaan ravintoloidensa aterioiden raaka-aineiksi.

Vuonna 2017 tapahtumassa vieraili 31 000 kävijää. Suomen osallistumisen tapahtumaan järjestivät yhteistyössä ProAgria Etelä-Suomi sekä Action Finland. Osallistumisen tavoitteena oli edistää ruokavientiä ja saada tunnettuutta laadukkaille suomalaisille raaka-aineille ja elintarvikkeille, muun muassa luonnon- ja luomutuotteille.

*Kuvat Action Finland/Jennifer Delhotellerie

01.10.2018Omaleipuri vieraili Pariisissa
31.08.2018Omaleipuri oli risteilyllä Michelin kokkien kanssa
19.08.2018Markkinointi Ouluun alkaa Syyskuu 2018
19.08.2018Omaleipuri palkittiin Ranskassa