Omaleipuri vieraili Pariisissa01.10.2018
Omaleipuri oli mukana Pariisin Le Village International de Suomelle ja Omaleipurille tapahtuma oli erinomainen tilaisuus tuoda esille suomalaisia makuja, raaka-aineita ja osaamista ranskalaisille kuluttajille. Omaleipurin tavoitteena on saada tuotteitaan myyntiin Ranskaan, joten tapahtumassa kartoitettiin kohderyhmälle sopivia tuotteita. Tarjolla oli sekä Omaleipurin rieskaa että bageleita, joista tunnetut ranskalaiset keittiömestarit loihtivat maistuvia tarjottavia kuluttajille. Rieskaa tarjottiin annosten lisukkeena sekä täytettynä ja bageleihin keittiömestarit loihtivat herkullisia täytteitä. Palaute tuotteista oli erinomaista ja yhteydenottopyyntöjä tapahtumasta saatiin saman tien. Aiemmin Omaleipuri sekä muut Suomen osallistujat vierailivat myös tunnetulla tukkutorilla, jossa paikalliset keittiömestarit valitsevat tuotteitaan ravintoloidensa aterioiden raaka-aineiksi. Vuonna 2017 tapahtumassa vieraili 31 000 kävijää. Suomen osallistumisen tapahtumaan järjestivät yhteistyössä ProAgria Etelä-Suomi sekä Action Finland. Osallistumisen tavoitteena oli edistää ruokavientiä ja saada tunnettuutta laadukkaille suomalaisille raaka-aineille ja elintarvikkeille, muun muassa luonnon- ja luomutuotteille. *Kuvat Action Finland/Jennifer Delhotellerie |
01.10.2018 | Omaleipuri vieraili Pariisissa |
31.08.2018 | Omaleipuri oli risteilyllä Michelin kokkien kanssa |
19.08.2018 | Markkinointi Ouluun alkaa Syyskuu 2018 |
19.08.2018 | Omaleipuri palkittiin Ranskassa |