Omaleipuri on Sinua varten

Me Omaleipurilla leivomme laadukkaat leivät ja leivonnaiset laadukkaista lähialueen jauhoista. Valikoimaamme kuuluvat niin uunituoreet kuin pakastetut esipaistetut sekä kypsentämättömättömät leipomotuotteet. Voit siis nauttia tuoreena pakastettuja leipomotuotteitamme uunituoreena suoraan myös omasta uunistasi!

Leipomotuotteistamme pääset nauttimaan tilaamalla ja noutamalla tuotteet suoraan myymälästämme tai suuntaamalla lähimpään Omaleipurin leipomotuotteita jälleenmyyvään kauppaasi. Tilaa haluamasi tuotteet helposti verkkosivujemme kautta tai tee tilaus suoraan puhelimella tai sähköpostilla.

Tarkoin valitut raaka-aineet

Omaleipurin tuotteiden laatu syntyy tarkoin valituista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista, jotka kasvavat Rokua UNESCO Global Geoparkin ainutlaatuisessa ympäristössä. Tuotteistamme voi aistia miljoonien vuosien geologisen kertomuksen, joka antaa kasvualustan laadukkaille raaka-aineille vuodesta toiseen.

Tuotteissamme käytetty vilja tuotetaan alueella, jossa maaperä on erityisen hedelmällistä ja satoisaa. Täällä muinaiset geologiset tapahtumat ovat kerrostaneet kallioperän vajoamaan ravinteikkaita maa-aineksia, joita jääkausi hienonsi ja levitti otolliseksi kasvualustaksi viljalle.

Omaleipurin tuotteissa maistuvatkin maaperän ravinteikkuus, ilmaston raikkaus ja ympäristön puhtaus!

Leivät ja leivonnaiset leivomme perinteisillä menetelmillä Utajärvellä 50 vuoden kokemuksella.


Juhlavuosi

Omaleipuri aloitti leipurioppilaana 6.8.1968 Helsinkiläisessä 360 henkeä työllistävässä leipomossa. Vuosi 2018 on täten Omaleipurin 50-vuotis juhlavuosi.

Tilaukset

Myymälästämme voit noutaa tuotteita niin tuoreina kuin pakastettuinakin. Tee tilauksesi vaivattomasti verkkosivujemme kautta tai lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen alabituotanto@gmail.com ja nouda leivonnaiset myymälästämme tuoreena pöytään tai kotipakastimeesi.

Uutiset

Omaleipuri vieraili Pariisissa (01.10.2018)
Omaleipuri oli mukana Pariisin Le Village International de la Gastronomie -festivaalissa 21-23.9.2018. Eiffel-tornin kupeessa järjestettävä tapahtuma esitteli runsaalle..

Omaleipuri oli risteilyllä Michelin kokkien kanssa (31.08.2018)
Omaleipuri oli mukana ProAgria Etelä-Suomi ry ja Action Finlandin järjestämässä tapahtumassa, jossa ranskalaisille ruoka-alan huippunimille esiteltiin mm. suomalaisia..

Markkinointi Ouluun alkaa Syyskuu 2018 (19.08.2018)
Tuotteitamme myyvät myymälät löytyy, TUOTTEITA MYYVÄT KAUPAT osiosta.

Omaleipuri palkittiin Ranskassa (19.08.2018)
2018 Helmikuussa Omaleipuri palkittiin Ranskassa vuosittain järjestettävässä Snacking D´OR innovaatiokilpailussa . Voiton toi  Loimu Perunarieska ja Loimu Koululainen..